Samsung Galaxy S8 la reducere!

Acest articol este pentru abonatii fideli care apuca sa vada aceasta oferta inainte sa se termine: Samsunt Galaxy S8 are 800 lei reducere aici.

 

Samsung Galaxy S8 – o experienta unica!

 

Nimic nu se apropie de designul Galaxy S8. Este cel mai frumos telefon pe care l-am vazut vreodata, intrecand cu mult modele concurente in design.

 

Cu acelasi spatele curbat, asa cum am vazut pe Galaxy S7, se incadreaza perfect in palma dumneavoastra, in timp ce sticla reflecta lumina care il atinge. Dispozitivul este disponibil in trei culori – un negru inchis, un argintiu stralucitor cu gri si o nuanta albastra – fara o placa frontala alba, inestetica.

Este o curba mult mai subtila decat pe Galaxy S7 Edge. Iar Samsung a pastrat si mufa pentru casti; Am fi foarte surprinsi sa auzim ca cineva crede ca asta nu e o idee buna.

 

Nu numai ca Samsung a creat ceea ce este, dupa parerea noastra, cel mai bun telefon din lume, dar este si pe cel mai bun ecran.

In ceea ce priveste display-ul acesta nu este uluitor doar datorita curburi. In primul rand vorbim de un nou aspect ratio de 18:5:9 in loc de vechiul 16:9. Asta inseamna ca display-ul este mai inalt fara creste dimensiunile telefonului peste cele vazute la Galaxy S7. Dar in esenta in latime, este doar putin mai lat decat un iPhone 7 si cu mult mai ingust decat Pixel XL.

 

Cand am descoperit pentru prima oara ca camera foto din spate de 12 megapixeli a lui S8 seamana identic cu cea de pe S7 de anul trecut, am fost puțin dezamagiai. Dar acea graba de emotie a fost putin prea prematura, deoarece, in interior, Samsung a facut unele imbunatatiri importante ale software-ului. Telefonul este si imbunatatit cu o noua camera frontala de 8 MP, cu o rezolutie mai mare, deci veti obtine un telefon care produce imagini vizibil mai bune, indiferent de modul pe care il utilizati.

Gasiti la 800 de lei reducere pe Cel.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *