Cel mai bun espressor cafea – comparatie intre Zass, Philips si Heiner

E dimineata, suna ceasul desteptator si ne asteapta inca o zi de munca. Singura solutie sa facem fata inca unei zile pline e o cana buna de cafea. O cafea buna nu se poate face in orice aparat de cafea, asa ca va invitam sa aflati impreuna cu noi care este cel mai bun espressor de cafea pentru banul dat.

 

Secretul pentru o cafea buna consta atat in calitatea cafelei folosite cat si in calitatea espressorului cu care ne preparam cafeaua.

Astfel, cea mai buna cafea o vem obtine dintr-o cafea de calitate si cat mai proaspata. Va recomandam sa folositi o rasnita de cafea pentru a macina cafeaua chiar inainte de folosirea espresorului de cafea.

Alegerea espressorului de cafea potrivit asteptarilor tale iti poate de batai de cap. Totusi avem pentru voi cateva sfaturi pentru o face alegerea potrivita.

In ordine descrescatoare va prezentam topul nostru cu cele mai bune espressoare de cafea:

 

Espressor cafea Zass

Espressor Cafea Zass

Pe locul 3 avem espressorul de cafea care ofera in schimb cea mai buna optiune oconomica fiind si cel mai ieftin espressor de cafea prezentat.

Espressorul de cafea de la Zass  este usor de folosit si ocupa foarte putin spatiu. Este usor de curatat si produce o cafea de calitate, cu toate ca nu este destul de puternic pentru a face un espresso cu caimac. Are si optiunea de a turna doar apa fierbinde pentru ceai.

Este modelul perfect pentru studentii si persoanele care nu sunt sunt pregatite pentru o investitie majora intr-un aparat pentru cafea, dar care vor aprecia totusi calitatea cafelei oferite.

Gaseste mai multe detalii in magazin!

Espressor cafea Heinner Soft Cream 1050W

Espressor Cafea Heiner

Acesta este primul pas spre un espresso de calitate. Espressorul Heinner vine cu un design inedit si capacitatea de a prepara atat espresso cat si capucino. Ocupa foarte putin spatiu, e foarte usor de folosit si rezultatele sunt pe masura.

Mai multe detalii in magazin.

 

Espressor cafea Philips

Espressor Cafea Philips

Numarul 1 in topul nostru este espressorul de la Philips. Nu, nu Saeco, varianta mai buna. Pentru inceput va vom povestii despre el fara sa intram in detalii despre pret. Imaginativa ca aveti in bucatarie un espressor cu design futurist, va puneti cana de cafea in suport si apasati butonul de START! Rasnita espressorului se porneste si aroma cafelei macinate va inunda deja simturile. Mai putin de un minut mai tarziu, o spuma delicioasa incepe sa curga din aparat si inunda camera cu cea mai proaspata aroma de cafe pe care ai simitit-o vreodata.

Asta este experienta de a avea un Espressor Philips. Asta plus multe alte functii care vin o data cu panoul digital, de la memorarea diferitelor setari pentru membrii familiei la posibilitatea de alegere a granulatiei cafelei macinate si multe altele.

Ok, si acum sa revenim la partea financiara. In medie romanul cheltuie 2190 lei pe cate 1 cafea la 6 lei in fiecare zi la micul dejun. La un simplu calcul vezi ca cat ai de castigat dintr-o investitie inteligenta.

Mai multe detalii in magazin!

 

PS: nu uitati de rate. Cu putin noroc, poate gasiti resigilat cu pana la 40% reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *