Aeroterma sau calorifere electrice? Care este cea mai caldurasa solutie pentru iarna aceasta?

Calorifere electrice si aeroterma

Multa lume recurge la calorifere electrice sau aeroterme pentru a suplimenta caldura din casa, apartament sau de la birou pe timpul sezonului rece. Acum ca da frigul si inchidem aparatele de aer conditionat este timpul sa ne gandim la cum ne incalzim casa. Noi v-am pregatit o selectie de calorifere electrice si doua modele de aeroterma de ultima generatie, care consuma si costa putin.

 

Calorifer electric cu ulei

Calorifer electric

Cea mai buna eficienta o au caloriferele electrice cu ulei. Acestea se incalzesc folosind o rezistenta interna, iar continutul de ulei din elementele radiatorului degaja caldura mai mult timp o data incalzite.

Radiatorul cu ulei Sencor are 7 elementi, fiind ideal pentru locuintele mici. Ocupa putin spatiu si are 3 trepte de putere la 700W, 800W si 1500W pentru a putea controla consumul si cantitatea de caldura degajata. Este dotat cu o siguranta si protectie pentru supraincalzire si termostat reglabil.

Poti cumpara de aici.

 

Aeroterma electrica Trotec

Aeroterma electrica

Aceasta aeroterma poate fi utilizata peste tot acolo unde aveti nevoie de caldură cat mai rapida. Greutatea redusa si manerul practic de transport aflat pe partea de sus a aparatului faciliteaza schimbarea rapida si simpla a locului de utilizare.

Are un comutator pentru doua trepte de incalzire (1.000 W / 2.000 W) si o treapta fara încalzire (pentru ventilare). Aeroterma are termostatul reglabil fara trepte pentru a va oferi o incalzire precisa a aerului atat acasa, cat si la birou.

Poti cumpara de aici.

 

Rovus Handy Heater


Mic si compact, dar in acelasi timp puternic, Rovus Handy Heater face o camera de pana in 23 metri patrati sa fie calda si primitoare. Ocupa mult mai putin spatiu decat alte aparate de incalzit si poate fi transportat cu multa usurinta.

Daca nu vrei sa cumperi caloriferele mari si inestetice si ia aparatul electric Rovus Handy Heater, cu tehnologie termo-ceramica care permite dimensiuni reduse si care iti da caldura incredibila pe loc.

Se cupleaza direct in priza de perete, se regleaza termostatul si gata!

Poti cumpara de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *